CUM CUMPAR

CUM CUMPAR?

 

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

 

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.

- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre www.selenaprofessional.ro , veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.Comanda telefonica

Telefonand la 0730682912  un agent de vanzari Selena ES Trading va va prelua comanda, de Luni – Vineri  09:30 – 17:00.Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavostra pe email - [email protected]

Mesaj: completati datale dumneavoastra (nume, prenume, numar de telefon) si produsul/produsele pe care le doriti.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

La sediul nostru: numerar 

Plata prin virament bancar (ordin de plata) LIBRA BANK Sucursala Nerva Traian / : RO33BREL0002001909620100. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. SELENA ES TRADING S.R.L.

Plata ramburs:  platesti in numerar la livrare. 

Livrarea:

Taxele de expediere sunt: 25 lei pentru teritoriul României. In cazul livrarilor in localitati care presupun kilometri suplimentari de deplasare fata de orasul principal, se percepe o taxa suplimentara de 40 lei.  Pentru comenzi cu o valoare egala sau mai mare de 300 lei, Cumparatorul beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzi in afara teritoriului Romaniei, plata comenzii se va face in avans, prin transfer bancar, iar costul tranpostului va fi suportat de Cumprator.

 

Compare products