COMPANIE

Selena ES este o afacere de familie cu 20 de ani de experienta in industria frumusetii, un distribuitor de produse cosmetice profesionale pentru ingrijirea parului, aparate si accesorii pentru saloanele de infrumusetare. Compania noasta este distribuitor exclusiv si oficial in Bulgaria și in Romania pentru mai mult de 12 branduri renumite, de foarte buna calitate, cum ar fi: Balmain Paris Hair Couture, Montibello, Farmavita, Pronails,  BabylissPro, Jungle Fever si multe altele. 

In prezent, Selena ES Trading este distribuitor exclusiv Balmain Hair Couture si Montibello si un partener de incredere pentru saloanele de infrumusetare din Romania!


Selena ES Trading va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii oferite, consultanta de specialitate, oferte personalizate, livrare rapida, cu scopul de a castiga si pastra increderea si satisfactia clientilor.

 

Va puteti baza pe o echipa formata din profesionisti cu o bogata experienta in domeniu, preocupati sa va acorde asistenta si sfaturi competente. Demersurile initiate de noi sunt menite sa sustina calitatea produselor si a serviciilor oferite, pe care le veti achizitiona prin intermediul nostru.

 

VALORILE COMPANIEI

 

Diversitatea – genereaza idei si solutii de dezvoltare. Portofoliul cuprinzator este cartea noastra de vizita si sugereaza tendinta pentru viitor a activitatilor intreprinse de compania noastra pentru a satisface complexitatea nevoilor dumneavoastra.

 

Pasiunea – lucram cu dedicare pentru domeniul in care am ales sa ne facem cunoscuti.

 

Calitatea – mizam pe calitate. Procesul de dezvoltare este continuu. Ne bazam pe atributele produselor si a serviciilor livrate spre satisfactia clientilor. Lucram constant la imbunatatirea serviciilor pentru a ne putea imbunatati standardele de calitate. 

 

Increderea – ne ghideaza increderea in fortele proprii, increderea ca vom reusi sa transmitem mai departe eforturile depuse de colaboratorii nostri in crearea unor produse inovatoare.Compare products